NINA PUŠLAR SHOW V ARENI STOŽICE

Ponedeljek, 13. marec 2023

Nina Pušlar je v leto 2023 vstopila silovito: pesem 'Malo, malo', četrti singel s sedmega studijskega albuma, se je takoj zavihtela na vrh youtuba in osvojila radijski eter, dva velika dvoranska koncerta, ki ju je gostila v Mariboru in Kranju in sta bila zamišljena kot nadomestilo za vse, ki so ostali brez vstopnic za decembrski šov v Tivoliju, pa sta zaradi izjemnega zanimanja prerasla v razprodano vseslovensko turnejo.

11. Ivanka, tradicionalni koncert v domačem kraju, je bil peta postaja v tem nizu, Nini pa so se na odru ob šolskem pevskem zborčku, v katerem je začela svojo pevsko pot, na odru pridružili Stiški kvartet, Nuša Derenda, Bor Zuljan ter plesalci. Dveinpolurni šov, na katerem ji je prvič v živo prisluhnil tudi najmlajši nečak, pa je zaključil z vročo novico, ki jo je napovedovala že nekaj tednov - decembra bo gostila glasbeni spektakel v naši največji dvorani.

"Svoj prvi nastop v areni Stožice sem poimenovala NINA PUŠLAR SHOW, ker želim, da je to od prve do zadnje minute nekaj tako posebnega, ne le za publiko in sodelujoče, ampak tudi zame. Zelo se veselim vseh priprav, ki nas čakajo. Smo že začeli, saj si najbrž lahko predstavljate kaj pomeni tak projekt, ko delaš prvič v tako veliki dvorani, za skoraj 12.000-glavo množico. Veselim se tega večera in vsega, kar potegne za seboj. Ob mojem bendu bodo tokrat z nami še dodatni glasbeniki, skupaj nas bo vsaj 24, pridružili pa se nam bo še nekaj posebnih gostov. Se vidimo 16. decembra v areni Stožice."
Sobota, 16. 12. @ Arena Stožice, LJ

Najbolj predvajana slovenska izvajalka zadnjih treh let, razširjena 24-članska glasbena zasedba, teater zvoka in luči ter gostje presenečenja na enkratnem glasbenem spektaklu Nine Pušlar v Stožicah!

NINA PUŠLAR SHOW v areni Stožice je najambicioznejši projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina, Malo, malo ... spoznali v novih preoblekah. Z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

https://www.youtube.com/watch?v=G6wMiEoBMeo

Pozabljeno geslo?

 

nedelja
10.12.2023
2°C / 11°C
ponedeljek
11.12.2023
2°C / 13°C
torek
12.12.2023
3°C / 12°C