DRUGI SINGLE ANA PUPEDAN

Četrtek, 08. september 2022

Ana Pupedan predstavlja izid drugega singla »Brez krmpjrja« iz prihajajočega petega studijskega albuma, ki bo nosil naslov Naši v kantini. Album bo luč sveta ugledal v kratkem nekje v prvi polovici septembra.

Zasedba, ki bo letos v jeseni natančneje 7. novembra praznovala trideset let od ustanovitvenih vaj, je meseca maja v pičlih treh dneh posnela zadnji album. Dvanajst svežih skladb je bilo zabeleženih pod budnim ušesom legende slovenske glasbe Jadrana Ogrina in njegovega sina Gabriela Ogrina v prostorih dekanskega studia JORK.

Dolgo pričakovana in snovana plošča je svoje končne poteze začela dobivati v času epidemije, ko je avtor glasbe in kitarist zasedbe med zaprtjem države članom benda posredoval glasbo posneto v GarageBandu in tako pospešil proces nastanka.

Ana Pupedan bo svojo trideseto obletnico proslavila z izidom petega studijskega albuma in velikim koncertom z gosti, ki se kani zgoditi enkrat v drugi polovici oktobra. Prireditev bo kot ponavadi potekala pod streho Športne dvorane Skala v Pivki.

https://www.youtube.com/watch?v=PsYa1Pk8BvA

 Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.09.2022
10°C / 21°C
nedelja
25.09.2022
14°C / 18°C
ponedeljek
26.09.2022
13°C / 21°C