I.C.E. OBRNILI NOV LIST

Sreda, 07. september 2022

 I.C.E. predstavljajo novo skladbo 'Nepopisan list'. S prejšnjo, 'Kar te dela živega', so napovedali novo dobo ustvarjanja - komad je bil kot naročen za nekakšen povratek Ajsov in najavo novega, bolj zrelega zvoka. Z njo so I.C.E. obrnili nov list - danes pa z novo skladbo, naslovljeno 'Nepopisan list', malce odstopajo od svojih blues rock temeljev in zahajajo v indie rock vode z močno bas linijo in dinamičnim ritmom.
 
'Nepopisan list' je skladba o neobičajni želji, ki se pojavi takrat, ko nam življenje postreže s težkimi preizkušnjami. Odpira vprašanja, kako bi bilo, če bi lahko izbrisali svoje spomine, navade in vzorce, ki nas bremenijo in zaradi katerih se vsakič znova znajdemo v podobnih neprijetnih situacijah. Kako bi bilo, če bi lahko naredili reset in šli od začetka? Bi bili bolj sproščeni, svobodni, igrivi? Bi bili kot majhen otrok, brez filtrov in predsodkov? Ali pa bi se znašli še v večjih težavah? Resnica je verjetno nekje vmes, skladba 'Nepopisan list' pa nas s svojim kontrastnim sporočilom in dinamičnim ritmom popelje na potovanje, kjer se prepletajo občutki melanholije, upanja in svobode.
 
Za avdio produkcijo skladbe je poskrbel Tine Janžek (sicer kitarist skupine I.C.E.), za produkcijo videospota pa Jan Jenko. 

https://www.youtube.com/watch?v=z1qfI_MfKdsPozabljeno geslo?

 

sobota
24.09.2022
10°C / 21°C
nedelja
25.09.2022
14°C / 18°C
ponedeljek
26.09.2022
13°C / 21°C