CHALLE SALLE PODIRA NOVE REKORDE!

Sreda, 20. julij 2022

Priljubljeni glasbenik Challe Salle nam v vročih poletnih dneh predstavlja novo uspešnico JAVI MI, za katero je posnel že svoj 35. videospot v karieri. S tem je vrhniški raper postal tudi najbolj produktiven glasbenik na domači sceni, saj je v zadnjih 12 mesecih izdal 5 novih singlov in za vsakega posnel tudi videospot, kar je nov slovenski rekord. Pesem JAVI MI je v samo štirih dneh presegla 100.000 ogledov na Youtubu in osvojila 3. mesto lestvice Trending, kjer se nahajajo najbolj priljubljene vsebine pri nas.

Poletna avantura v vročih dneh
Pred odhodom na dopust, nam Challe Salle v hip-hop ritmih tokrat predstavlja pesem o zabavi in najbolj priljubljeni glasbeni tematiki - ljubezni. Ker pa je med poletjem vse mogoče, je na vrsto prišla tudi poletna avantura. »Poletje ima zame nek poseben čar, zato sem želel poslušalcem tudi pričarati tako vzdušje. Zgodba govori o ljubezenski avanturi med dvema, ko še nihče razen njiju ne ve, da sta skupaj preživela vroče trenutke.« Videospot je bil posnet na idiličnih lokacijah na hrvaškem otoku Krk in na terasi ene izmed elitnih rezidenc v Ljubljani. Za video produkcijo je poskrbel odlični režiser Matic Gabriel, ki se vse bolj uveljavlja na domači glasbeni sceni. »To je najino tretje sodelovanje zapored in zanimivo je dejstvo, da sva vse moje letošnje videospote posnela skupaj. Našla sva zmagovalno kombinacijo, zato imava v planu še vsaj en skupni projekt v tem letu« nam je zaupal Challe. Pod moderno glasbeno podlago se je zopet podpisal prekaljeni producent Željko Mladenović, ki je produciral zadnjih 7 raperjevih pesmi.

Obisk policije na snemanju spota
Postavna lepotica, ki mu dela družbo v spotu, je model Jutra Zorc, ki se je v preteklosti že pojavila v nekaj v domačih videospotih. Poleg nje se mu je pridružilo še nekaj znanih obrazov - Youtuber Pero Martić, zvezdnici resničnostnih šovov Kmetija in Sanjski moški - Tjaša Vrečič in Ana Pusovnik, modna in lepotna vlogerka Eva Centrih in njen fant, glasbeni producent Rale, eksotična plesalka Nadja Arhar ter DJ in radijski voditelj Klemen Kopina. Druščina se je na snemanju očitno preveč sprostila, saj je eden izmed sosedov poklical policijo zaradi hrupa. Na srečo so jo odnesli le z opozorilom in projekt mirno zaključili pozno v noč. »Na snemanju smo se imeli super kot ponavadi. Čeprav nam je v Ljubljani malo ponagajalo vreme in sosedje, je na koncu vse izpadlo kot sem si zamislil. To je že moj 5. videospot v zadnjih 12 mesecih in pravijo mi, da kaj takega še ni uspelo nobenemu glasbeniku na naši sceni. To je zame velika čast in dosežek. Poleg tega pa je to že moj 35. videospot, kar se mi zdi zelo lepa številka za 12 let kariere. Trudim se biti vedno boljši, v vseh pogledih. Zdaj si bom vzel mesec dni počitka, potem pa gas naprej.«
Pozabljeno geslo?

 

petek
02.06.2023
13°C / 28°C
sobota
03.06.2023
16°C / 27°C
nedelja
04.06.2023
15°C / 28°C