GADI TOKRAT S HIMNO NATAKARICAM

Torek, 15. marec 2022

Pomlad se skoraj že prebuja in temu primerno so tudi Gadi ustvarili svežo, navihano polko z naslovom NATAKAR'CA. Tokrat je ustvarjalno in avtorsko prevladoval Primož Ilovar – glasbo je ustvaril sam, pri besedilu pa je k tandemu pisanja teksta povabil še Igorja Pirkoviča. 

Primož je skladbo začutil tako, da je s svojim glasom najboljše izrazil hvalnico vsem natakaricam, zato je po dolgem času prevzel tudi vlogo glavnega vokala v kiticah. David in Anže sta navdušeno poprijela za svoja inštrumenta, ogrela glasilke in polka Natakar'ca se je posnela.
 
Ideja za videospot je bila na dlani. Seveda natakaric ni manjkalo, za vlogo le teh pa so odlično poskrbele punce iz Plesnega mesta. Lokacija pa seveda – bar. Osebje v Caffe bar Fur-či je Gadom prijazno odstopilo svoje prostore. Torej, lepa dekleta, glasba in super snemalna ekipa Pratnemer je recept za dobro počutje na snemanju videospota, kar potrjuje tudi energija videna na končnem izdelku.
 
Primož pa je s temi besedami pospremil izid skladbe: "Včasih je še bolj veselo in razvedrilno, če ti nekdo s pozitivo dela družbo, postreže odlično kavico ali kapljico rujnega in zato si naše natakarice zaslužijo veliko himn. Eno izmed teh smo z polko prispevali tudi Gadi."
 
https://youtu.be/STeDS33w7u0
Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C