LARA LOVE&SKY PREDSTAVLJATA SVOJ TRETJI SINGEL "O NAJU"

Ponedeljek, 14. marec 2022

Dvojec Lara Love & Sky, ki je pričel svojo ustvarjalno pot pri projektu Sladica s skladbo “Klic na pomoč”, predstavlja svoj tretji singel z naslovom “O naju”. Po radijskih uspešnicah “Greva en gir” in “Himna” sta avtorsko sodelovala tudi pri zadnji skladbi Jadranke Juras.

“O naju” je pesem o tesnem prijateljstvu med moškim in žensko, ki kljub močnim govoricam ostajata zvesta sebi in skupaj lovita svoje sanje. Inspircijo za besedilo je Lara dobila med nočno vožnjo po ljubljanskih ulicah, ko se je postavila v vlogo lika iz kultnega srbskega filma Beogradski fantom. V filmu neznani moški z ukradenim belim Porschejem vsako noč beži pred policijo po Beograjskih ulicah. Kljub temu, da ga  nihče ne pozna, o njem govori celo mesto in postane heroj ulice. 

Osnova za glasbo je bil Janijev lockdownovski Drum&Bass eksperiment, ki je kasneje z Larinim tekstom dobil bolj “songovsko”obliko. 

Za videospot je poskrbela ekipa Studia7, ki je z dinamiko in ustvarjalnimi kadri pesmi dodala vizualno magijo.

Video narekuje zgodbo dveh izgubljenih duš, ki uživata  svobodo in mir v lahkotni vožnji skozi nočno mesto. Junaka na svojih postapokaliptičnih kolesih zamišljena iščeta življenje na ulicah, dokler se ne najdeta in nadaljujeta skupno vožnjo. Ponoči sta fantoma, ki lovita svoje sanje, podnevi pa normalni osebi, ki živita življenje eden mimo drugega. Upodobila sta ju Gea Erjavec in Tareef.

Lara Love in Sky nadaljujeta svojo glasbeno avanturo v pravem tempu, saj imata na zalogi še kar nekaj skupnih idej, ki jih bosta v kratkem realizirala.

https://youtu.be/KCQNnj5u82E


Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C