PRVOBORCA PRAPANKA (KONČNO) ZDRUŽILA SVOJA ANGELSKA GLASOVA

Sreda, 09. marec 2022

Dare Kaurič in Peter Lovšin, punkerska prvoborca in gentlemana prave stare šole ob 8. marcu, prazniku vseh žena in mladenk, vabita vse punce na potovanje v tople južne kraje. 

Vsem dobro poznana skladba 'GREVA PUNCA V JUŽNE KRAJE' je sicer nastala že leta 1992, ko je Peter Lovšin deloval v zasedbi SOKOLI.

Tokrat bomo skladbo slišali v karibsko sproščeni reggae verziji. Temperature se počasi dvigajo, ukrepi se sproščajo, čas je za potovanje v južne kraje!

Ideja, da skupaj posnameta skladbo, pa je zorela že dalj časa. "Perota spremljam že od njihovega prvega Pankrtskega albuma, ki smo ga kot mulci znali na pamet. Veseli me, da se je sedaj pokazala priložnost za prvo pravo sodelovanje, saj ga nadvse cenim kot odli?nega tekstopisca, pravega mojstra spretnega manevriranje z besedami," je ob izidu povedal Dare Kaurič.
 
Pero Lovšin se strinja z Daretom: »Dejansko smo Pankrti in Kuzle bili sopotniki, najprej sva se z Daretom spoznala kot pankerja, ampak ska naju je potem na koncu dejansko združil. Sva pa seveda oba fena reggaeja! Ko mi je Dare povedal za idejo o priredbi pesmi Greva punca v južne kraje, sem takoj prepoznal novo energijo. Všeč mi je, da je komad poleten, bolj igriv in bolj plesen,« je svoje misli sklenil Pero Lovšin.


https://youtu.be/PMokGY8YiyAPozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C