ZALA IN JULIJA IZ GLASBENE DVOJICE DE LIRI PREDSTAVLJATA PESEM VISOKO

Četrtek, 06. januar 2022

Predstavljamo svež glasbeni dvojec – De Liri, ki ga sestavljata nadarjeni glasbenici – pevka Zala Kores in harfistka ter spremljevalna vokalistka Julija Bratec Veleski.

De Liri smo lahko spoznali na šovu Slovenija ima talent, kjer sta s svojo glasbeno točko navdušili tako publiko, kot tudi žirante. Zasledili pa smo ju lahko tudi na spletnem glasovanju za izbor EMA Freš, kjer sta se uvrstili v finale, ki bo na sporedu januarja prihodnje leto. Ob izidu singla Visoko, pri katerem sta združili moči s producentom Žanom Serčičem, sta Julija in Zala povedali:

»Zelo sva veseli in ponosni, da lahko končno predstaviva svoj prvi single! Ustvarjanje avtorske glasbe je bila najina želja že nekaj časa in v zadnjem času sva dobili res nov zagon za uresničevanje najinih sanj. Zelo sva zadovoljni tudi z odločitvijo, da pri ustvarjanju sodelujeva z Žanom Serčičem, ki je res odličen glasbeni producent. Želiva pa se ob tem zahvaliti tudi vsem, ki naju podpirajo in spremljajo na najini samostojni poti, to nama ogromno pomeni! Najina glasba zares izhaja iz naju, iz najinih občutkov, najinih življenj in sva zato toliko bolj ponosni na njen izid.«


https://youtu.be/CiIv7yXiT1kPozabljeno geslo?

 

sreda
19.01.2022
-2°C / 12°C
četrtek
20.01.2022
-3°C / 11°C
petek
21.01.2022
3°C / 10°C