MOYA ODHAJA Z VETROM

Četrtek, 25. november 2021

Pevka, kantavtorica Mojca Štoka – Moya, je izdala novo pesem, ki nosi naslov Veter. Po izdanem glasbenem prvencu (Zvezdni utrinki 2019), se ustvarjanje novih pesmi nadaljuje in počasi se že nabirajo skladbe, ki bodo morda kmalu tudi zapečatene tudi na novem albumu. Poleg tega pa z veseljem sodeluje z drugimi glasbeniki (med drugim je s Pertinachem – kraškim trubadurjem Boštjanom Pertinačem, čas nazaj posnela pesem Pozabi probleme, prav tako z raperjem Tomosom v skladbi Več energije,…) in tiho prizna, da se pripravlja v bližnji prihodnosti še en duet.

Čustvena skladba Veter, je nastala z ekipo iz studia Tramon, pod aranžma in produkcijo pa se je podpisal Yan Baray (Jan Baruca), kateremu ostaja zvesta že od začetka samostojnega ustvarjanja.

Zakaj Veter? Gre za močno besedo in močan pomen zgodbe: vsakemu od nas se je že zgodilo, da se je zagotovo znašel v taki situaciji, ko bi najraje zbežal stran od vsega. Gre za trenutke, ko se počutimo nemočni in niti ne vemo takrat točno kaj in kam in iščemo tisti varen kotiček na svetu, kjer želimo biti sami s sabo a hkrati si želimo vedeti, da nekam pripadamo in da smo tam varni. V tem primeru dom ni le hiša, pač pa bolj občutek varnosti in pripadnosti, ki ga občutimo v srcu. Le tega pa občutimo takrat, ko v sebi zberemo dovolj moči, da se z dano situacijo soočimo, se po padcu poberemo in postanemo še močnejši. In prav to moč v nas, predstavlja konj v videospotu.

https://youtu.be/PJHZjvgLlYA
Pozabljeno geslo?

 

nedelja
28.11.2021
7°C / 10°C
ponedeljek
29.11.2021
4°C / 10°C
torek
30.11.2021
-5°C / 7°C