BQL- ULALA

Torek, 24. avgust 2021

Tik pred največjo življenjsko prelomnico člana BQL - Aneja Piletiča, priljubljena brata izdajata novo uspešnico ULALA, ki je v slabem dnevu že navdušila z videospotom. V izjemno kratkem času se video že približuje številki 50.000 in je na prvem mestu (#1) najbolj priljubljenih videov na Youtubu v Sloveniji.

Rok in Anej sta lani napovedala novo glasbeno zgodbo ter s hitoma NA FRIŠNO in BUDALA navdušila poslušalce. Obe pesmi sta veliki uspešnici, v hudomušni in pozitivni smeri pa nadaljujeta tudi z novim singlom ULALA

V mesecu decembru sta v videospotu za uspešnico BUDALA Rok in Anej delila resnični posnetek Anejeve zaroke in začinila videospot, tokrat pa se mlajši od bratov Piletič vse bolj približuje usodnemu DA, ki ga bo izrekel na zadnjo soboto v avgustu na Štajerskem. V videospotu za pesem ULALA je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala ter postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli, sta tako BQL uprizorila Anejevo ljubezensko zgodbo.

Žurerska smer, zabave, koncerti in dobra volja so vodilo novih pesmi BQL: "Tik pred veliko prelomnico sem v svojem življenju in ideja, da lahko združim in pokažem del tega, kako se je začela moja veza ravno v pesmi, ki prav tako z besedilom paše na tako zgodbo, se mi je zdela posrečena. "V nulo" so nekatere malenkosti pasale na besedilo pesmi ULALA. Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, da ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta "usodni dan" šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše," je Anej pospremil novi video in dodal: "Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je »to-to«. In tokrat je!"

Rok pa je povedal: "Kot večen žurer po duši, mi je izjemnega pomena, da ustvarjamo glasbo, ki verjamem, da bo stalnica zabav, koncertov in žurov. To rabimo. Ne dvomim, da bodo ljudje na koncertih začutili najino energijo in na ves glas prepevali z nama." 

Za glasbo, besedilo in produkcijo ter videospot je poskrbela preverjena ekipa
RAAAY MUSIC / NEO VISUALS, ki je poskrbela tudi za Na frišno in Budalo.

Foto: Neo Visuals 

https://www.youtube.com/watch?v=gK__sQC8-W4Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C