NOCTIFERIA NAPOVEDUJE NOV ALBUM REFORMA

Torek, 16. marec 2021

Ljubljanski underground velikani NOCTIFERIA so konec februarja podpisali pogodbo z založbo Blood Blast Distribution, pri kateri bodo 28. maja izdali digitalno različico album REFORMA. V fizični obliki bo album izšel pri Založbi NIKA.

"Z veseljem razkrivamo datum izida albuma REFORMA – tribute to Laibach. Nikoli nismo skrivali naklonjenosti skupini Laibach in njihovemu avantgardnemu pristopu do glasbe in vizualne umetnosti. Končno imamo cel paket z udarnimi skladbami, izjemnimi glasbenimi gosti, vrhunsko produkcijo in vizualno podobo," so podvedali pri zasedbi.


Na albumu bodo naslednje skladbe:
1. Barbarians are coming
2. Now You Will Pay (feat. David Vincent)
3. No History
4. Tanz Mit Laibach (feat. Attila Csihar)
5. Eurovision
6. Smrt Za Smrt
7. Das Spiel Ist Aus
8. Slovenska Akropola (feat. Jørgen Munkeby)

Prihajajoči album v teh dneh predstavljajo s skladbo »Now You Will Pay«, ki so jo posneli v sodelovanju z metalsko legendo Davidom Vincentom (ex-Morbid Angel, Vltimas). 

»Od nekdaj smo veliki oboževalci ameriških metalcev Morbid Angel in vedno smo sanjali, da bi postali del te zgodbe, zato smo k snemanju vokalov povabili, nikogar drugega, kot gospoda Davida Vincenta, in tako uresničili svoje otroške sanje. Vincent se je zelo potrudil in nas s svojim pristopom pozitivno presenetil. Rezultat pa je preprosto neverjeten,« so še zapisali v sporočilu za javnost.   


V živo jih bomo imeli priložnost slišati 18. marca, ko bomo Noctiferio lahko spremljali prek spletnega prenosa iz Kina Šiška.


Prisluhnite pogovoru z Uročem Lipovcem na spodnji povezavi.


https://youtu.be/P9W7TrFiZxU

Pozabljeno geslo?

 

sobota
17.04.2021
1°C / 15°C
nedelja
18.04.2021
4°C / 15°C
ponedeljek
19.04.2021
6°C / 13°C