ALYA IN KVATROPIRCI

Četrtek, 01. januar 1970

Po neverjetno dobrih odzivih na lansko leto izdano skladbo Spet zaljubljena, se je Alya odločila, da za letošnji dan zaljubljencev, 14. februarja, svoje poslušalce razveseli s še bolj zaljubljeno priredbo skladbe.

K sodelovanju je povabila vokalno skupino Kvatropirci in skupaj z njimi je nastala prav posebna verzija omenjene skladbe. Tako je sedaj skladba Spet zaljubljena postala duet. Za skladbo so posneli tudi romantičen videospot, na gradu Rajhenburg.

'S prijatelji Kvatropirci smo končno posneli nekaj skupaj, sodelovanje je bila skupna želja že nekaj časa. S fanti smo se do sedaj srečevali le na festivalih, med drugim so bili med nastopajočimi na festivalu MMS, kjer sem zmagala s pesmijo Srce za srce. Takrat so nastopili z njihovo večno skladbo Pesem v duetu z Manco Špik in takoj sem se zaljubila v njihove glasove in energijo. Spet zaljubljena je ena izmed pesmi, ki postaja "zimzelenček", zato sem konec lanskega leta začutila, da bi v taki podobi pustila pri poslušalcih še večji pečat. Ko smo jo zapeli skupaj, se je enostavno zgodila čarovnija. Vesela sem, da jo prav v mesecu praznika ljubezni pošiljamo v svet.' - ALYA

Kot pravi Alya, se je ideja za sodelovanje porodila že leta 2019, ko je Kvatropirce gostila na enem iz med njenih koncertov.

'Na samem snemanju je bilo toliko smeha, da smo že mislili, da smo skoraj pozabili na snemanje... med nami je res dobra energija, kar se pozna tudi na samem posnetku,' ješe dodala vedno nasmejana Alya.


Lahko vam razkrijemo še, da Alya za mesec marec napoveduje novo skladbo in videospot. Prihajajoča sladba nadaljuje napovedano pot pevke, ki jo je začrtala z uspešnicama Spet zaljubjena in Dobro jutro življenje.Katja Brišar

Foto: Matjaž Kos

https://www.youtube.com/watch?v=5sdCRpAjEjIPozabljeno geslo?

 

petek
26.02.2021
3°C / 22°C
sobota
27.02.2021
3°C / 21°C
nedelja
28.02.2021
4°C / 16°C