VALENTINOVO Z ŽANOM SERČIČEM IN PRIJATELJI

Ponedeljek, 08. februar 2021

Žan Serčič na dan zaljubljencev, 14. 2. 2021, prireja spletni valentinov koncert z gosti.

Žan bo s prijatelji glasbeniki, s katerimi je v svoji uspešni karieri že sodeloval - Anabel, Gaja Prestor, Bepop Ladies, Dagi, Žiga Jan, Karra, Onelike, Ari, Ana in Jernej – nastopil v čudovitem ambientu gradu Štatenberg.

Obeta se intimen koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe - in to kar v udobju vaše dnevne sobe. Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem glasbe, kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi!

Mladi glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenberg. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi se bodo predstavili Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo Ob kavi; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe sodijo Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič-Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in tekstopisec, ki je pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan, znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od oči; vsem dobro znana dekleta iz skupine BEPOP, ki so pričela samostojno kariero pod imenom Bepop Ladies; zasedba Onelike, katere član je Franko Bajc, in drugi.

Štajerski glasbenik, ki je letos izdal svoj drugi studijski album Iz moje sobe, je v svoji uspešni karieri nanizal številne uspešnice - med odmevnejšimi sta zagotovo Snežinki in Letim - poleg zgoraj navedenih pa je sodeloval tudi z drugimi velikimi imeni slovenske glasbene scene, kot so Jan Plestenjak, Emkej, Jani Hace (Siddharta), Denis Horvat (Hamo & Tribute 2 Love), Eva Boto idr.
Pozabljeno geslo?

 

petek
26.02.2021
3°C / 22°C
sobota
27.02.2021
3°C / 21°C
nedelja
28.02.2021
4°C / 16°C