SAMUEL LUCAS Z NOVIM VIDEOM IN SKLADBO NEKDO

Ponedeljek, 21. september 2020

Nekdo”je naslov nove skladbe Primorskega pevca Samuela Lucasa, ki je ugledala luč pred nekaj dnevi. Je že peti radijski singel z albuma Sebe dajem, ki je bil izdan aprila lansko leto.

''Po treh singlih z albuma Sebe dajem, To sem jaz, Nihče ne ve, ki so vsi bili kritika okolja, v katerem živim, priznam, tudi samokritika, hkrati pa opis situacije in občutkov, ki se vrstijo okoli mene, in potem še singla Vse bo ok, ki sem ga predstavil na lanskih Melodijah morja in sonca, sem se odločil, da je zopet čas za eno lirično in intimno ljubezensko pesem,'' pravi Samuel Lucas.

Skladba Nekdo, je kot pravi Samuel, predvsem žalostna, ki pa ravno skozi žalost poboža telo in duha. Ima subtilno sporočilo, o izgubljeni ljubezni.

Glasbo za skladbo je Samuel Lucas napisal sam, tako kot tudi za skoraj vse skladbe na albumu, besedilo pa je delo Roka Lunačka, ki za Lucasa pravi: 'Se bojim, da se bom spet ponavljal, a tudi tokrat ne morem mimo vrhunske interpretacije tega izjemnega vokalista in človeka. Album Sebe dajem je nekaj najboljšega, kar se je zgodilo v popu zadnjih nekaj let.''

Pri nastajanju skladbe so sodelovali tudi BoštjanVajs (bobni), Teo Collori (električna kitara), Sandro Božić (klaviature) ter Arijana (spremljevalni vokal). Mix je delo Blaža Hribarja ter Igorja Mitrova, za še en spremljevalni vokal, bas in akustične kitare ter perkusije pa je poskrbel Lucas kar sam.

Za skladbo je bil posnet tudi videospot, v sodelovanju z mladim ter talentiranim Rokom Breznikom/Foto Factory Production, s katerim je Samuel v preteklosti že sodeloval. Spot je posnet na dveh lokacijah in sicer na Zbiljskem jezeru ter na Sveti Katarini, v Ankaranu. Izbrana lokacija je Samuelu še posebno všeč, saj je prav na tej plaži s prijatelji preživel večji del svojega otroštva in se med drugim tam naučil tudi plavati. V videoslotu nastopata še nekdanja druga spremljevalka Miss Slovenije Patricija Finster ter Lucasov glasbeni prijatelj Teo Collori


Katja Brišar


https://www.youtube.com/watch?v=07M8Gdf701M
Pozabljeno geslo?

 

sobota
27.02.2021
5°C / 17°C
nedelja
28.02.2021
2°C / 15°C
ponedeljek
01.03.2021
-1°C / 18°C