DARE KAURIČ SE SPET ZAFRKAVA

Petek, 18. september 2020

Poskočni so že v zaključku minulega leta prejeli čudovito vabilo k sodelovanju z največjimi žurerji na slovenski glasbeni sceni, ki svojo neverjetno odrsko energijo prenašajo na svoje oboževalce že več kot 25 let. Ker so tudi sami veliki odrski žurerji, jim je bilo to vabilo še posebej pri srcu. Ko pa so slišali glasbeno podlago za pesem Zafrkavam se, ki sta jo za spisala Zvone Tomac in Dare Kaurič, pa so rekli to je to! 

Seveda so ob tej priložnosti posneli tudi videospot, za katerega so si izbrali malce nenavadno lokacijo praznega bazena v Mariboru, ki je bil v obnovi. 


Videoprodukcijo so tokrat zaupali izkušeni ekipi Neo Visuals, s katerimi so že sodelovali pri  projektu Hulapalu. Razširjena profesionalna ekipa je soustvarila nenavaden videospot, pri katerem je odlično sovpadala svežina glasbene podlage skupaj z ambientom in efekti luči.

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc se vselej trudijo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat niso nič prepustili naključju, zato želio prijetno poslušanje  nove skupne skladbe, tokrat s Kingstoni.


https://www.youtube.com/watch?v=a6BEvrD_X8U

Pozabljeno geslo?

 

sobota
27.02.2021
5°C / 17°C
nedelja
28.02.2021
2°C / 15°C
ponedeljek
01.03.2021
-1°C / 18°C