OMAR NABER OD LJUBLJANE DO PORTOROŽA Z NOVIM SINGLOM

Četrtek, 17. september 2020

Vsem dobro poznan pevec Omar Naber nam predstavlja novo skladbo Cesta in nebo, na katero je, kot pravi sam, zelo ponosen in je nekaj posebnega. Gre namreč za prvo pesem, ki jo je Omar uglasbil sam. Skladba je na svojo video preobleko čakala kar okroglih deset let. Besedilo je napisal basist skupine Tabu, Iztok Melanšek, za vse ostalo pa je poskrbel Omar.

Skladbo spremlja tudi kvaliteten videospot, sneman kar na devetih lokacijah po Sloveniji, od Ljubljane do Portoroža. V spotu nastopa veliko znanih slovenskih imen, med njimi Ina Šunta, člani Omarjeve glasbene zasedbe, Aleš Golja, Jaka Lipar in Tomaž Urgl, pa tudi pevka Rebeka Bogataj ter tolkalist skupine Siddharta in bobnar zasedbe Hamo & Tribute 2 Love Martin Janežič – Buc. Seveda pa ne smemo pozabiti na glavni vlogi, ki sta ju odigrala dva jeklena lepotca, Jaguar in ameriški oldtimer Pontiac.

Skladba Cesta in nebo, je pritegnila različne slovenske glasbene navdušence, ki so skladbo označili kar za produkcijski presežek na slovenski glasbeni sceni.


Katja Brišar

 https://www.youtube.com/watch?v=WiDM5SShxYMPozabljeno geslo?

 

sobota
27.02.2021
5°C / 17°C
nedelja
28.02.2021
2°C / 15°C
ponedeljek
01.03.2021
-1°C / 18°C