GAŠPER RIFELJ IN JANA ŠUŠTERŠIČ PREDSTAVLJATA MOJE DOBRO IN SLABO

Torek, 16. junij 2020

Gašper Rifelj v letošnjem letu pripravlja svoj prvi album, ki bo luč sveta ugledal jeseni. Poleg ostalih novih skladb je z ekipo ustvaril tudi duet, pri katerem je združil moči z glasbenico Jano Šušteršič, ki jo bolje poznamo kot zmagovalko šova Slovenija ima talent 2014.
 
O nastanku skladbe je Gašper povedal: "Ko sva se z Nerminom zaprla v studio in začela ustvarjati moj album, je bila moja želja, da bi bil na albumu vsaj en duet. Takoj, ko sem slišal prve akorde skladbe "Moje dobro in slabo", sem začutil nekaj več, nekaj, kar mi je dvignilo kocine. Želel sem si, da jo zapojem z nekom, ki bo skladbo začutil na podoben način kot jaz in to se je zgodilo z Jano. Ko sva v studiu prvič zapela skupaj, smo se vsi strinjali, da je to prava kombinacija in sedaj, ko je pesem dobila končno verzijo, se je to samo še potrdilo. Poleg izjemne glasbenice je Jana tudi krasna oseba – topla, prijetna in vedno razigrana. Vesel sem, da sva se spoznala ter da bo s svojim znanjem in glasom še dodatno obogatila moj prihajajoči album."
 
Svoje navdušenje nad sodelovanjem je izrazila tudi Jana: "Pesem, tim, ki je na njej delal, in Gašperjeva predanost so tisto, kar me je prepričalo k sodelovanju. Gašper ve, kaj želi, trdo dela in ima veliko za povedati in podeliti. Z veseljem sem sodelovala in doprinesla k ustvarjanju njegovih sanj. 'Moje dobro in slabo' je iskrena, nežna, igriva in topla zgodba, v kateri se nas ogromno lahko najde. Mislim, da je v današnjih časih, ko je velik del naših življenj 'instant', smiselno, da ljudi spomnimo na to, kako pomembno je, da pri stvareh, sanjah in ljudeh, v katere verjamemo, ne odnehamo pri prvem kamenčku spotike, ampak se s celim srcem trudimo zanje in si jih izborimo. V užitek je bilo sodelovati na tem projektu in srčno upam, da bodo poslušalci začutili energijo, s katero smo to pesem ustvarili".

https://www.youtube.com/watch?v=Dxt5DEXHU5sPozabljeno geslo?

 

nedelja
25.09.2022
10°C / 21°C
ponedeljek
26.09.2022
14°C / 18°C
torek
27.09.2022
13°C / 21°C