VILI RESNIK ZVENI POVSEM DRUGAČE! Z NOVIM SINGLOM VAS BO PRESENETIL

Sreda, 06. maj 2020

Vili Resnik, ki je v zadnjih dveh letih doživel glasbeni preporod in zakorakal po izredno zreli glasbeni poti, predstavlja novo pesem »Še zdaj ne vem, zakaj«. 
 
»Nisem več mulc, želim si nekaj več v glasbi kot tudi v življenju. Toliko sem dal skozi na svoji poti, zato se zdaj malo manj fokusiram na žur. Zdi se mi, da ljudje od mene pričakujejo zdaj še tisto nekaj več, nekaj, kar bo ostalo, tudi ko mene več ne bo. Prav zato smo se tudi z ekipo odločili, da zvok popeljemo malce naprej,« razmišlja o svoji glasbeni poti Vili Resnik in še doda: »Še zdaj ne vem, zakaj je logično nadaljevanje skladb »Diham zate« in »Moj objem«. Te tri pesmi so zdaj sestre. Zvočno so si blizu, tematsko tudi. Zagotovo bomo nadaljevali v tej smeri.«
 
Vili Resnik bo kmalu praznoval 30 let glasbene kariere, zato razmišlja o večjem, resnem koncertu za najbolj zveste poslušalce, ki ga spremljajo že toliko let. »Za 30 let kariere bi imel željo stopiti na oder Cankarjevega doma. Ob sebi bi rad imel glasbene goste, tudi kakšnega butičnega glasbenika. Sem le v letih, ko bi mi to bolj pristajalo.« Pod glasbo in besedilo se podpisuje Rok Lunaček, za produkcijo in aranžma pa je vnovič poskrbel Krešimir Tomec, ki je skupaj z Lunačkom podpisal že prejšnji singel »Moj objem«.

https://www.youtube.com/watch?v=FZMN2AdseQsPozabljeno geslo?

 

sreda
02.12.2020
-1°C / 8°C
četrtek
03.12.2020
1°C / 4°C
petek
04.12.2020
2°C / 6°C