TINKARA KOVAČ IN KEVIN KORADIN PREDSTAVLJATA ODLIČEN DUET!

Torek, 31. marec 2020

Vrhunska slovenska glasbenika, Kevin Koradin in Tinkara Kovač, sta se spoznala že v glasbeni šoli na obali in od takrat oba zgradila uspešni glasbeni karieri. Letos ob zaključku EME sta se odločila za sodelovanje in tako je nastal duet z naslovom »Obraz«.
 
»Delati s Tinkaro je užitek saj imava podoben pogled na glasbo in podobno etiko dela, cenim jo kot osebo in glasbenico, njen prepoznaven glas in stil petja pa je eden tistih, ki bodo za vedno zapisani v zgodovino slovenske glasbe,« je o sodelovanju z edinstveno Tinkaro povedal Kevin, ki je avtor glasbe s Tinkaro pa se skupaj podpisujeta pod besedilo nove pesmi. 
 
Tudi Tinkara je več kot navdušena nad novim glasbenim sodelovanjem o katerem je zaupala: »Kolikokrat v življenju se nam zdi, da nekoga poznamo že od nekdaj pa ne vemo točno kdaj, kje in kolikokrat smo ga že srečali. Pa pride do srečanja, ki poznanstvo spremeni v nekaj več. In potem se vprašamo kako to, da se ni zgodilo prej, kako nenavadno, da se ni zgodilo že mnogo prej. Srečala sva se na letošnji EMI, se smejala, ker sva bila med najstarejšimi in že je bilo govora, kdaj bova naredila skupni komad. In evo, tu je! Vesela sem, da sva združila glasbene moči in vem, da je to šele začetek«.
 
Ob izidu nove skladbe pa glasbenika enoglasno sporočata: »V teh časih ljudem želiva predvsem zdravje in prošnjo naj ne izgubijo upanja, saj verjamemo, da bomo tudi to težko obdobje lažje prebrodili skupaj v družbi dobre glasbe.«

https://www.youtube.com/watch?v=4RWk_8M8l9APozabljeno geslo?

 

sreda
02.12.2020
-1°C / 8°C
četrtek
03.12.2020
1°C / 4°C
petek
04.12.2020
2°C / 6°C