EVA BOTO Z NOVO USPEŠNICO!

Torek, 17. marec 2020

Natanko štiri mesece po izdaji svojega premiernega albuma in začetka koncertne turneje, Eva Boto izdaja svoj naslednji single. Če izbira pesmi ni presenečenje, je pa presenečenje, da je pesem predstavila kar preko Instagrama v live predstavitvi. Tudi tokrat pa je pesem rezultat sodelovanja z mladim slovenskim producentom, Žanom Serčičem.

Eva je svoje misli o novi pesmi in načinu predstavitve za svoje oboževalce strnila v naslednji objavi: »Vem za eno stvar, ki v teh dneh pomaga čisto vsem! Ne pozdravi koronavirusa, zagotovo pa pomaga pri počutju. To je glasba! Zato vam podarjam nekaj mojega, novega!
 
Ljudje rabimo malo pozitive v tem času, pa še zdi se mi, da je pesem popolna za trenutno situacijo, ker govori predvsem o današnjih odnosih, ki so, ob vsem tem tempu življenja, postali na nek način preveč površinski. Nimamo se časa umirit, ne znamo več komunicirat med sabo, po drugi strani pa želimo drugim dokazat - sploh tukaj, na socialnih omrežjih, kako smo srečni. Ampak na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš sam! O vsem tem sva skupaj z Žanom Serčičem, producentom in soavtorjem pesmi, razmišljala, ko sva ustvarjala tole pesem in tako tudi spot na nek način predstavlja te moje misli..«

https://www.youtube.com/watch?v=5mCnJqp5FoIPozabljeno geslo?

 

torek
29.09.2020
6°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C
četrtek
01.10.2020
10°C / 21°C