NUŠA ZAKLJUČILA S TEKMAMI V ČLANSKI KATEGORIJI V SVETOVNEM POKALU IN NA SVETOVNEM PRVENSTVU

Torek, 16. februar 2021

Članica slovenske sankaške reprezentance Nuša Šubic iz Sankaškega kluba Idrija je tekmovala še na zadnjih tekmah svtovne članske konkurence. Sredi minulega tedna je nastopila na zadnjih dveh tekmah članskega svetovnega pokala. Na peti tekmi je zasedla 24. na šesti pa 22. mesto. V skupni uvrstitvi je v članskem svetovnem pokalu zasedla 23. mesto.

Ta konec tedna pa je v avstrijskem Umausnu tekmovala na svetovnem članskem prvenstvu. V prvi vožnji je zasedla 24., v drugi pa 22. mesto, 22. pa je bila tudi v končni uvrstitvi na svetovnem prvenstvu v članski kategoriji. 

A številke o uvrstitvah ne povedo dovolj. Pomembno je dodati, da se je Nuša v tekme v mladinski in članski konkurenci na svetovni ravni podala praktično brez rednih treningov in priprav, saj vremenske razmere in ukrepi ob epidemiji niso omogočali treningov na sankaških progah. Mednarodna konkurenca je imela bistveno boljše pogoje za pripravo na letošnje svetovne sankaške preizkušnje. 


Metka Rupnik

Foto: Sankaški klub Idrija 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
4°C / 11°C
nedelja
07.03.2021
-5°C / 12°C