MASTERS TEKMOVANJA NA SC CERKNO

Ponedeljek, 13. marec 2017

Cerkno je konec tedna gostilo Masters tekmovalce iz 13 držav, 140 slalomistov in 181veleslalomistov zbranih na štartu. Slovenski Mastersi smo kot običajno zasedali odlična mesta in osvajali medalje.

Slovenski Mastersi na vseh FMC (FIS Masters Cup – Svetovni Masters pokal ) tekmovanjih osvajajo medalje, tako je bilo tudi na Cerknem. V svojih kategorijah so zlate medalje v slalomu osvojili Heda Kotar, Mojca Pečelin, Tadej Prebil, srebrno medaljo so osvojili Boža Torkar, Dejan Mrak, Boštjan Bernik, Boštjan Brus, bronasto pa Ada Humar, Petra Borovinšek in Bister Klemen. V veleslalomu osvojene zlate medalje: Heda Kotar, Boža Torkar, Mojca Pečelin, Boštjan Brus; srebrne medalje: Patricija Zrojan Demšar, Nina Gantar, Tadej Prebil, Dejan Mrak bronasti so bili: Sanja Omejec Zidan, Ada Humar, Boštjan Kotar.

Po mnenju tekmovalcev in pohvalah, ki jih izrekajo in pošiljajo naši in tuji tekmovalci, smo letošnji FMC organizirali z odliko, na kar smo lahko zelo ponosni, saj je bilo kar nekajkrat slišati, FMC Slovenija je najboljše tekmovanje v sezoni!. Na terenu je sodelovalo 52 ljudi, za odlično pripravljene proge so pod vodstvom Pavla Grašiča in Pavleta Logarja skrbeli člani SK Poljane in SK Idrija, za logistiko so poskrbele članice SK Idrija, za fotografije Boris Drešček, za odlično vodenje tekmovanja gre posebna zahvala Marku Arnežu, glavnemu sodniku Petru Furlanu in TD Petru Petrovčiču, zahvala tudi časomerilcu Matjažu Goltezu z ekipo. Slovenski Mastersi smo na mednarodni smučarski sceni postali »veliki«, ne samo tekmovalci, vendar tudi veliki, odlični organizatorji, za kar pa že 5 leto zapored skrbi Patricija Mali, ki k sodelovanju povabi vse prej naštete delovne ekipe in pomočnike. Ne nazadnje pa tekmovanje za FMC ne bi bilo izvedljivo, če ne bi bili Masterji vedno dobrodošli in deležni izdatne pomoči s strani Ski Centra Cerkno. Ob tej priložnosti se Masterji lahko posebej zahvalimo tudi šefu smučišča Cirilu Peternelu, Majdi Rojc za logistiko v hotelu, Stanetu Gosarju in Petri Borovinšek.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
16°C / 24°C
sreda
23.05.2018
14°C / 25°C
četrtek
24.05.2018
15°C / 27°C