POGOVORNI VEČER S POSOŠKIMI KANDIDATI ZA POSLANCE

Torek, 15. maj 2018

V Kobaridu je včeraj na pobudo župana Roberta Kavčiča potekal pogovorni večer s posoškimi kandidati za volitve v Državni zbor, ki kandidirajo v 2. volilni enoti.


Na okrogli mizi so sodelovali Peter Dakskobler, kandidat stranke Za zdravo družbo, Matej Hrast iz Nove Slovenije, Sandi Jesenko iz Stranke modernega centra, Danijel Krivec, aktualni poslanec, ki ponovno kandidira na listi Slovenske demokratske stranke, Vanessa Marcola, kandidatka Demokratične stranke upokojencev, Marko Miklavič, ki kandidira na združeni listi Slovenske ljudske stranke in Zveze za Primorsko, Branko Velišček iz Socialnih demokratov in kandidatka Levice Gordana Erdelić.


Kobariški župan Robert Kavčič v nadaljevanju pojasnjuje, od kje ideja za pogovorni večer.


Izjava: Robert Kavčič


Debata se je dotaknila aktualnih tem, kot so razvoj gospodarstva, financiranje občin, problematika izseljevanja mladih, skrbi za starejše, davčnih olajšav in javnega zdravstva. Kandidati so v zvezi s tem predstavili glavna programska izhodišča in načine, kako bi se teh problematik lotili v primeru izvolitve.


Matej Kavčič

 

Izjava: Robert Kavčič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
20.03.2019
4°C / 15°C
četrtek
21.03.2019
4°C / 16°C
petek
22.03.2019
0°C / 21°C