TRADICIONALNA PRIREDITEV OŠ CERKNO

Sobota, 18. marec 2017

Včeraj se je OŠ Cerkno odvila tradicionalna prireditev, ki jo šola prireja ob dnevu žena, letošnjo pa so posvetili tudi bližajočemu se materinskemu dnevu. Pred leti, ko so prireditev zasnovali, je bila namenjena ožjemu krogu gledalcev, in sicer upokojenkam, nekdanjim učiteljicam zavoda, zadnja tri leta pa je presegla ta okvir, saj je prireditev namenjena širši javnosti. Glavno vodilo prireditve je prikaz dejavnosti, ki se odvijajo pri posameznih vsebinah izbirnih predmetov na osnovni šoli, pa tudi to, da je s pomočjo mentorjev celotna prireditev izvedena s strani učencev. 

Na odru dvorane so tako včeraj zaživele pesmi, ki so jih zapeli otroci vrtca Peter Klepec pri OŠ Cerkno, uprizorjene so bile kar tri dramatizacije, dve tudi v francoskem oziroma angleškem jeziku, plesna točka, izbrani spisi učencev, ki so sodelovali na natečaju šole Peter Klepec, dogajanje pa sta za konec popestrila še dva harmonikarja. Letošnja prireditev ni imela naslova, imela pa je geslo, ki ga je zapisala devetošolka Nina Razpet: "Ona (mama) je zame najmočnejša oseba na svetu, ona je moj zgled in vedno se bom trudila, da bom čim bolj podobna prav njej."Mojca MavriKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
16°C / 24°C
sreda
23.05.2018
14°C / 25°C
četrtek
24.05.2018
15°C / 27°C