OBJAVLJEN JAVNI RAZPIS ZA LETOÅ NJE NAGRAJENCE OBČINE CERKNO

Torek, 15. julij 2008

Maja in junija so se kar vrstila praznovanja ob občinskih praznikih občin na Idrijskem, Žirovskem in širšem Gorenjskem. Nov niz občinskih praznovanj se bo odvijal jeseni. Med drugim 1.oktobra praznuje tudi občina Cerkno, in sicer v spomin na rojstvo dr.Franca Močnika, cerkljanskega rojaka in slovitega matematika, ter v počastitev spomina na ustanovitev brigade Janka Premrla Vojka. Včeraj je občina objavila razpis za zbiranje kandidatov za letošnja Bevkova priznanja in Bevkove nagrade.

Tudi ob letošnjem občinskem prazniku bo občina na slavnostni seji občinskega sveta podelila eno Bevkovo priznanje, ki je najvišje priznanje Občine Cerkno za življenjsko delo in največ tri Bevkove nagrade za posamezne dosežke na različnih področjih družbenega življenja.

Predloge za letošnje dobitnike občinskih nagrad lahko podajo občanke in občani, krajevne skupnosti, politične stranke, podjetja, zavodi, društva ter druge organizacije in skupnosti. Utemeljene pisne predloge bo Komisija za nagrade in priznanja Občine Cerkno sprejemala do 1.septembra.

Metka Rupnik     

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
26.09.2018
6°C / 20°C
četrtek
27.09.2018
2°C / 20°C
petek
28.09.2018
3°C / 24°C